Elen ska ju bara fungera

Jo, att elen bara ska fungera det håller jag med om. Men så ibland så går inte allt som man vill och då kan man behöva ringa någon. Elman i väst kan hjälpa dig, det vet jag. Inte nog med problem i elen så kan dem dessutom se till att hjälpa dig med allt vad som gäller belysning, fiberinstallation, larminstallation, solcellspaneler och även elbilsladdare. Med andra ord behöver du givetvis inte ha ett problem när du kontaktar Elman i Väst, men jag kan oavsett lova dig att dem kommer se till att hjälpa dig 🙂

Att ha någon att ringa till

Min pappa var elektriker i sina yngre dagar. Idag bor han på hem och minns inte vad jag heter. Ibland minns han några få ögonblick i livet men våra samtal handlar oftast om att jag får spela med att jag vet vad han pratar om medan jag egentligen inte förstår någonting. Men det är väl livet, man blir äldre och tyvärr tar sådana där hemska sjukdomar över vissa människor. Men en sak som han inte glömmer, det är en fras som i princip i inpräntad i min hjärna. Jag sa ofta när pappa var frisk att jag var så glad att jag har någon att ringa till när elen krånglar och att jag inte längtar till det att jag behöver kontakta någon annan. Pappa tröstade alltid mig då med att – Elman i väst kan hjälpa dig, oavsett så kan du alltid ringa dem.

Med andra ord har jag inte längre pappa att ringa när elen krånglar, men Elman i Väst har däremot tagit över den rollen med råge. Inte för att dem gör ett riktigt lika bra jobb som pappa, men det tror jag någon aldrig kommer, men ändå är dem några jag alltid kanr inga till 🙂