Isolera hållbart, pålitligt och förvänta dig ett proffsigt resultat

Håller du på med ett byggprojekt, och skall isolera väggar, golv och tak? Då vill jag verkligen tipsa er om ett riktigt bra och proffsigt företag att anlita till just detta. Sjömarkens isolering är en lösullsentreprenör och en av dom största i Sverige inom just detta. Företaget har varit verksamma i över 40 år och arbetar idag över hela syd och Västsverige. De strävar även alltid efter att ligga i framkant när det kommer till tekniska lösningar och sprutmetoder bland annat.

Proffsighet genom att arbeta under transparent kvalitet

Enligt min upplevelse med Sjömarkens isolering kunde jag inte ha fått en bättre service och lyhördhet. De hade kreativa lösningar till mitt projekt och isoleringsprocessen gick både snabbt och resulterade i bästa möjliga resultat. Något jag fastnade för lite extra med Sjömarkens isolering är att de arbetar med transparent kvalitet, vilket innebär att dom när som helst under arbetet kan komma att granskas av tredje part. Det tyder på kompetens och proffsighet enligt min åsikt.

Egen lösullsfabrik lokalt i Västsverige

Förutom att installationen utförs med garanti, använder de säger också av lösull vilket dom har en egen lösullsfabrik till lokalt vid huvudkontoret i Borås. Ur hållbarhetssynpunkt innebär detta bland annat korta och snabba leveranser då Borås ligger rätt centralt i Västsverige. Sprutmetoden som används vid isoleringen gör att det minskas spill och att isoleringen hamnar även på det mest svåråtkomliga ställen. På så sätt blir det heller inga glipor i isoleringen och de behöver heller inte lagra en massa isolering på själva arbetsplatsen.

Som ni hör har jag bara hittat fördelar med Sjömarkens isolering och är mer än nöjd med resultatet. Skall du isolera eller täta vill varmt rekommendera detta företag till ert byggprojekt. Installeringen blir även dokumenterad och arbetet betalas inte förens isoleringen är helt installerad.