Skoblock

Det är inget som man direkt pratar om med sina kompisar. Jag är man och jag gillar skor väldigt mycket. Ja, inte så mycket att jag går igång på dem och vill ha dem på mig i sängen men jag gillar snygga skor. Nu vill det ju inte sig bättre än att de där snygga skorna jag gillar är också oftast dyra. Jag gillar till exempel brogueskor, monk shoes (jag vet inte vad de kallas på svenska) och snygga loafers, och självklart Chelsea boots. Jag har alla de sorterna och i mer än färg av varje.

Ni kan säkert förstå att det här kostar en slant, och då köper jag inte ens de skor av de märket jag skulle vilja ha. Märket kallas Ascot Shoes och varför jag inte köper dem är därför de är handgjorda och kostar mellan 5 000 och 6 000 kronor. Jag har helt enkelt inte råd. Men då och då unnar jag mig skor som är lite dyrare när jag är i London. Det finns en butikskedja för skor som heter Russell & Bromley och de har fina skor. Jag brukar gå till en av deras två butiker på lyxgatan Bond Street och bara det är en upplevelse.

Om man nu ska kunna använda sina skor en längre tid så gäller det att ta hand om dem om ett bra sätt. Det gör man till exempel genom att använda skoblock, och varje gång jag handlar skor på Bond Street så passar jag på att köpa det också. För er som inte kan åka till England kan jag rekommendera skoblock från Sprinyard.com. Jag kan också rekommendera kläder från lbrador.com. Min kompis Iris i England tycker att jag är lite tokig för att jag lägger så mycket pengar på skor. Å andra sidan tycker jag att hon är lite tokig som betalar för hemstädning. Vi är nog lite tokiga båda två.

Kommentarer är stängda.