Ett elföretag för dig!

Nordins El AB är bosatt i Östersund och har funnits i snart 50 år tillbaka i tiden. Engagemang, omtanke och kvalité genomsyrar företaget med ett 25-tal anställda som dagligen utför service av både nyinstallation av allt inom el men även inom data/fiber och säkerhet.

Nordins El behöver hänga med i svängarna och erbjuder idag hjälp med datanätverk där dem både projekterar och installerar alla typer av datanät, allt för att hjälpa dig som kund. Du som kund kan både vara stort fastighetsbolag men lika så medelstora kunder så som privatpersoner. För att hålla sig i framkant vad gäller elektronik så hjälper dem dig även med ”smarta hus” som innebär att du numera enkelt kan kontrollera och styra både belysning och ventilationen hemma i huset med hjälp av mobilen.

Nordins El för framtiden

Inte nog med att du ska känna dig uppdaterad vad gäller teknik hemma så kan Nordins El även hjälpa dig att minska energikostnaderna med solel. Nordins El är nämligen en helt komplett leverantör med många år i ryggsäcken av både leverans och installation av solanläggningar på ditt tak.

I samband med att du sätter solanläggning på taket så kan dem även hjälpa dig med att se till att din elbil blir laddad. Dem samarbetar med de ledande aktörerna på marknaden och tillsammans med tekniker som givetvis är certifierande så kan dem garantera en säker och kostnadseffektiv investering i elbilladdning.

Vill du som företag få hjälp med att kartlägga hur energin går åt så finns Nordins El även där vid er sida. Dem kan kartlägga förbrukningen i allmänutrymmen idag och även se till att ta fram en ny platsanpassad belysningslösning som kan hjälpa dig och ditt företag att förbättra både ljusmiljö och samtidigt både spara på miljön, energi och pengar.

Det är med förtroende Nordins El hälsar dig välkommen att kontakta dem när du är i behov av hjälp 🙂